クイックアプリ検索 »   新着 | 値下げ | 無料 | 高評価 | 新着オススメ! | キニナル! | 新着動画 | iPad新着 | iPad値下げ | iPadオススメ!
APPLICATION INFO - iPhoneアプリの詳細情報
TOP > ナビゲーション > Parking n'Trafik

Parking n'Trafik

無料
  • このエントリーをはてなブックマークに追加
  • Share on Tumblr
  • Clip to Evernote
  • Check
Aplikacioni Parking n'Trafik është krijuar për ta bërë përditshmëri tonë më të lehtë, dhe sherben për të gjetur parkingje fillimishtë në qytetin e Prishtinës pastaj edhe më gjerë.
Në aplikacion përdoruesit do ken mundësin të shohin në kohë reale parkingjet e lira dhe koston e tyre, gjithashtu përdoruesit që dëshirojn të raportojn ngjarje që gjendën në trafik duhet të regjistrohen (vlenë të përmendet se të dhënat e tyre do të jenë të mbrojtura dhe nuk do të shfrytzohen për ndonjë krim apo diqka tjetër).
カテゴリー
ナビゲーション
リリース
2018/7/23
バージョン
1.0
言語
サイズ
12.1 MB
条件
スクリーンショット
  • https://is3-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple125/v4/2c/86/19/2c861981-bdac-d0b3-4967-ac14d5f620ac/source/392x696bb.jpg
  • https://is5-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple125/v4/f5/d9/62/f5d962c2-1282-0ec4-7f19-df96c7159593/source/392x696bb.jpg
  • https://is2-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple125/v4/2d/c8/77/2dc87748-18cd-97ba-f104-9d5698e17244/source/392x696bb.jpg
  • https://is3-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple125/v4/31/f8/ca/31f8ca93-dc9a-ed81-ec6c-f275424dd1bd/source/392x696bb.jpg


Parking n'Trafikに関連すると思われる動画(自動取得のため関連がない可能性があります)

このアプリのYoutube動画がある場合はURLを送信してください。詳細 »
Parking n'Trafik に関するツイート