クイックアプリ検索 »   新着 | 値下げ | 無料 | 高評価 | 新着オススメ! | キニナル! | 新着動画 | iPad新着 | iPad値下げ | iPadオススメ!
APPLICATION INFO - iPhoneアプリの詳細情報

milliólépés

無料
  • このエントリーをはてなブックマークに追加
  • Share on Tumblr
  • Check
A Magyar Szervátültetettek Szövetsége ingyenesen letölthető applikációja, amelyben 113 mozgásforma lépésekké alakításával egy virtuális utazást tehetünk a szervátültetés történetében, miközben fittebb és edzettebbek leszünk. Az applikáció a legtöbb mérőeszközzel párosítható. Az applikációban követhető az egyén és a csapat teljesítménye, a versenyzők aktuális sorrendje. A megtett út folyamatosan kirajzolódik a térképen.

A program célja, hogy az egészséges és szervátültetett emberek együtt mozduljanak meg egy jó ügyért: az EGÉSZSÉGÉRT! A rendszeres mozgás nemcsak az egészség megőrzésében segít, hanem számos krónikus betegség állapotát is javítja.

Társadalmi célú közösségi aktivitás és egészség kampány, amely a rendszeres mozgás népszerűsítésén keresztül megismerteti többek között a szervátültetést és érzékenyít a hátrányos helyzetűek iránt.

A programot adománygyűjtéssel is társítjuk.
Regisztráció: Egyéni regisztráció, amelyről egy megerősítő e-mailt kapsz. A regisztráció ingyenes, de emellett – ha szeretnéd - lehetőséged van a COVID sújtotta szervátültetett gyermekek és felnőttek megsegítését támogatni különböző összegekkel.
Arany fokozat: 50.000 Ft, amiért egy aranyérmet és értékes ajándékcsomagot kapsz
Ezüst fokozat: 25.000 Ft, amiért egy ezüstérmet és egy egyedi pólót kapsz
Bronz fokozat: 10.000 Ft, amiért egy bronzérmet és egy kulacsot kapsz

Csapatok: Szólítsd meg családtagodat, barátaidat, ismerősödet, és készülj egy öt fős csapattal! Válasszatok nevet és csapatkapitányt, aki a már beregisztrált tagokat befogadhatja a csapatába. A játék során láthatjátok a csapat és az egyének által megtett napi lépésszámot illetve egy térképen a megtett utat.
Rólunk: A Magyar Szervátültetettek Országos Sport, Kulturális és Érdekvédelmi Szövetsége közhasznú szervezet, amely 1998-ban alakult meg. Szövetségünk ernyőszervezet, amelynek tagjai egyesületek. Országszerte, minden régiót lefedve és minden szerv-specifikus egyesületet is érintve, összesen 20 tagegyesületünk van. http://trapilap.hu
Küldetésünk: a szervátültetett és a szervátültetésre váró betegek hosszabb és minőségi életéért dolgozunk, aktív és tudatos életet élő, egymást segítő közösséget alkotunk.
Tevékenységi területek: sport, érdekvédelem, beteg edukáció, közösségépítés.
Mindezek együttesen biztosítják, hogy a szervátültetettek olyan aktív és tudatos életet éljenek, amely biztosítja, hogy a beültetett szerv a lehető legtovább működve adjon új életet.
このアプリはiPhone、iPadの両方に対応しています。
カテゴリー
ヘルスケア/フィットネス
リリース
2021/7/30
更新
2021/9/3
バージョン
1.10
言語
サイズ
11.5 MB
条件
このバージョンの新機能
Megújult grafikonok.
Mostantól követheted a rangotokat és a top 10 csapatot és a teljes megtett lépéseidet is láthatod.
Gyűjts csapatot, mozogjatok együtt!このアプリのYoutube動画がある場合はURLを送信してください。詳細 »

Googleイメージ検索
 
 
※Googleイメージ検索はアプリと関係のない画像も含んでいます。Googleで自動生成されているため、リンク先URLをよく確認してください。